lauantai 28. tammikuuta 2012

Squashia ja veljiä

Oltiin katsomassa meiän vaaria Tampereen suunnalla ja päätettiin poiketa pelaamaan squashia matkan varrella. Mun veli oli kavereineen innostunut pelaamaan sitä, ja nyt maestro halusi opettaa kössitaitoja amatööreillekkin, joihin ilmeisesti myös mut lupaa kysymättä luettiin. No ehkä ihan syystä.Yksi veli seilaa vielä muutaman kuukauden Chilen rantoja, joten oltiin kolmisteen pelaamassa nuorimman ja vanhimman veljen kanssa.

                                     Vaihtopenkin lämmittäjä.
                        Maestro opettaa kärsivällisesti lyöntitekniikkaa.

Aluksi meinasi mennä hermot koko peliin. Ihan tyhmää räiskimistä ympäri kenttää ja kauhea kiire osua palloon joka vilisti tuhatta ja sataa. Välillä piti varoa ettei naamaan tuu pallo ja välillä piti varoa toisen pelaajan mailaa. Sain myös lämmittää jonkun verran vaihtopenkkiä ;) 

Mutta sitten innostuin! Tosi hyvää liikuntaa, äkkiliikkeitä ja reidet ja peba oli koetuksella. Toki myös lyöntikäsi sai kyytiä. Voisin ehdottomasti mennä toistekin!


                   Välituuletus ekasta (muutei viimeisestä) voitosta!
        Pelit pelattu siltä erää. Epätoivoinen suojautumisyritys pikkuveljen pallopommituksesta

Kolmen mailan vuokraus, pallon ostaminen omaksi ja kenttävuokra olivat kolmeltä yhteensä 18e. Me poikettiin Riihimäen urheiluhalliin kun oma halli meni lauantaina jo aikaisin kiinni, mutta pienen hintavertailun jälkeen huomattiin, että toi Riihimäen hinta oli itseasiassa muihin halleihin suhteutettuna aika korkea! 

Ilta kului kotona saunassa ja maaseudun lumisesta hiljaisuudesta nauttiessa. Palasin vielä yöksi oman kotiin, kaupunkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti