maanantai 30. tammikuuta 2012

Brunssi at Ravintola Töölönranta

Me saatiin joululahjaksi brunssi Ravintola Töölönrantaan. Kaikkien "materialististen" lahjojen keskellä, se oli mun mielestä ihan mielettömän ihana idea. Idean takana oli kuulemma kummityttömme, Elna 3 kk. Luulen kuitenkin, että myös Elnan vanhemmat osallistuivat jollakin lailla idean toteutukseen, ainakin ehkä finanssipuoleen.
Ulkona oli ihanan kirpeä ja kaunis pakkassää, -14 c ja ihana auringonpaiste. Täydellinen sunnuntaikävely- ja brunssisää.Brunssi maksoi 32 e ja siihen kuului skumppa, kylmä noutopöytä, pöytiin tarjoiltu lämmin ruoka sekä jälkiruoka noutopöydästä. Hinta-laatusuhde oli oikein hyvin kohdallaan, mutta isona miinuksena oli mielestäni kahvin erillisveloitus, 4e kuppi! Eikö sen olisi ollut luontevaa sisältyä jälkiruokapöytään?

Kylmästä pöydästä löytyi muun muassa vihersalaattia ja punaherukkavinaigrettea, paahdettuja kasviksia ja herkkusieniä, sienisalaattia, pikku blinejä, katkarapuja ja sitruuna-aiolia, silliä, lämminsavulohta, maalaispateeta ja punasipulihilloketta, kana-pekonisalaattia, Töölönrannan makkaraa ja omenasinappia sekä Töölönrannan juustoleipää.

Meidän "ei-niin-rento" poseereaus :D Vastavalo vähän häiritsi.Pääruuan sai valita kolmesta vaihtoehdosta, jotka vaihtuvat aina kausittain. Tänään listalla oli metsäsienilasagnea, Wallenberg vasikkaa puikulaperunapyreellä ja punaviinikastikkeella sekä paahdettua nieriää katkarapu-fenkoliristolla. Me naiset otettiin kalaa ja miehet ylläriylläri lihaa.
Jällkkäripöydästä suuri plussa! Paljon erilaisia vaihtoehtoja, kevyttä ja tuhtia, makeaa ja suolaista.


Iltapäivä kului makoillessa ja Solsidan maratonin päättämisellä loppuun. Niin, ja missikisat tottakai katsottiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti