maanantai 16. tammikuuta 2012

Salille mars!

Aamulla kello soi klo 6.50 ja illalla innoissaan varattu aamu-bodypump ei enää tuntunutkaan kovin hyvältä idealta. Onneksi olin sopinut meneväni sinne Caribellan kanssa, sillä muuten matka olisi tyssännyt varmaan makkarin ovelle. Unissani vetelin lenkkikamat päälle ja juoksin pakkaseen. Puolentunnin lenkki salille pitkin pimeää Töölönlahtea oli itseasiassa ihan virkistävä. Hihittelin ihmisten unisille ilmeille ja salaa nautin siitä tunteesta kun jotkut heistä katsoivat reipasta olemustani kuin hullua. Olisivatpa vaan tietäneet kuinka äärimmäisen poikkeavaa käytöstä tämä minulle oli ja kuinka haaveilin edelleen lämpimästä untuvapeitteestä ja sängystä.

Pumppi oli hyvä, ja lenkkeineen saldoksi jäi 1h Bodypump + 1h reipas lenkki. Mies yritti houkutella kanssaan vielä iltasalille, mutta se taitaa kyllä jäädä nyt väliin.
Meillä on tosi kylmä. Hengailen kotona kokoajan villasukissa, aamutohveleissa ja villapaidoissa, mutta siltikin tulee vilu. Taitaa olla kaikkien vanhojen, helsinkiläisten, kerrostalojen ongelma. Se tarkoittaa sitä, että vannoutuneesta kahvin juojasta on tulossa kovaa vauhtia teen suurkuluttaja. Juon teetä parhaimmillaan 5 suurta kuppia päivässä. Se lämmittää niin ihanasti ja vie samalla pahimman makeanhimon (nimimerkillä palelluin melkein pakkasessa kun sunnuntai-iltana karkkihammasta alkoi kolottamaan vähän liian myöhään ja oli pakko lähteä vielä klo 22.30 Makuuniin hakemaan irttareita. Miestä hieman huvitti moinen.)


Mun lemppari on tällähetkellä sisko-puolen Kaffista ostama mansikka- aavikkokerma-rooibos tee. Se tuoksuu käsittämättömän hyvälle. Toinen hyvä tee on hibiscus tee. Se on aika hapanta, ja voisin kuvitella että se ei kyllä kaikkien makunystyröitä miellytä. Äiti teki joskus Egyptistä ostetuista hibiscus-kukista myös kylmää juotavaa. Se oli ihanaa! Ehkä samaa voisi kokeilla tehdä tuosta teestä. Se vaatisi seurakseen tosin jotain muutakin. 

               Ihanaa päivää! Pysykää lämpiminä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti