maanantai 23. tammikuuta 2012

Ihana brunssi-sunnuntai !

Sunnuntai alkoi ihanasti brunssilla Punavuoressa!  Meillä on ollut nyt parin vuoden ajan pystyssä noin kymmenen hengen ruokaklubi. Muistan joskus vuosia sitten haaveilleeni sellaisesta, mutta en kuitenkaan koskaan tehnyt asian eteen mitään. Unelmista tuli vihdoin totta, kun joku aikaansaavampi henkilö pisti unelmat käytäntöön. Meillä on aivan huippu porukka ja vietetään toisinaan ihan muuten vainkin vapaa-ajalla aikaa! Muutama juhannus ja uusivuosikin on juhlitty jo yhdessä.


Tälläkertaa poikkesimme hieman aiemmasta konseptistamme ja kukin suunnitteli etukäteen mitä halusi brunssille tuoda tai valmistaa. 

Ihana brunssi-houst-isäntämme oli valmistanut saaristolaisleipäkolmioita mätismetanatahnan kera (uskomattoman hyvä yhdistelmä!), cous cous - salaattia ja Madeira-viiniä jälkiruuaksi. Me muut toimme paikalle muunmuassa omelettibaarin ihanine täytteineen, erilaisia mehuja, itse tehtyä jogurttia ja mysliä, taateleita, pähkinöitä, boolia, hedelmiä, mango- ja marja smoothieita, erilaisia suklaita sekä kahvit ja teet. Ah, ihana aamu, ihana ruoka ja ihanat ystävät.
Omelettibaarissa kävi kuhina. Täytteinä mm. arunkokuivattua tomaattia, juustoa,  sipuli-purjo paistosta, yrttejä ja tomaatikuutioita.Mun yksi favoriteista oli tämä ihana mysli! Paljon erilaisia pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä ja hunajalla uunissa karamellisoituja leseitä. Täytyy ehdottomasti kokeilla kotonakin!


 

Iltapäivästä piti referoida muutama englanninkielinen tutkimus joiden deadlinet olivat jo perjantaina. Onneksi viikonloppu ei katkennut kuitenkaan vielä siihen, vaan lähdimme vielä vaalivalvojaisiin Ruskeasuolle. Meininki oli ihanan rento ja pöytä notkui taas herkkuja. Viikonloppuna menee kyllä niin unirytmi kuin syömisienkin rytmi sekaisin. Mutta viikonloppu on viikonloppu. Silloin ei lasketa tunteja tai kaloreita. Ja onneksi näin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti