maanantai 27. helmikuuta 2012

Viikonloppu hurahti taas...

Viikonloppu hurahti taas ohi aivan liian nopeasti. Viikonlopuksi ei ollut tällä kertaa mitään erityisiä suunnitelmia. Perjantaina sain vihdoinkin tehtyä gradua 10 tuntia putkeen! Porukat kävi meillä kahvilla, näin kahta kaveria kaffien merkeissä myöskin, Robbani haettiin meiltä hoidosta, lauantaina vietettiin laiska ja myöhäinen  lauantaiaamiainen ja lähdin käymään kotona Klaukkalassa. Siellä käväsin kirpparilla, Robbanin kanssa lenkillä, poikien kanssa pelaamassa squashia, saunottiin ja herkuteltiin ihan liikaa, koska taas oli talossa synttäreitä :) Meillä 3/4 perheenjäsenistä täyttää vuosia Helmikuussa.... joka tarkoittaa siis sitä, että ilmeisesti joidenkin osapuolien mielestä kesäkuu on ollut erityisen romanttista aikaa...

Harmittaa kun ei sunnuntaina selvitty Kluuvin kauppaskeskuksessa järjestettyyn bloggaajien kirppikseen. Siellä olisi voinut tehdä mahtavia löytöjä ja olisi ollut vaan kiva haistella tunnelmaa. Lohdutuksekseni huomasin, että kuvien perusteella siellä taisi olla sen verran kova tungos, että olisi saattanut jäädä löydöt tekemättä.


Sunnuntain kohokohta oli ruokaklubin meetinki jenkki-teemalla! Siitä enemmän tunnelmia ja kuvia myöhemmin.


Töölönranta-kaakaot mitä parhaimmassa seurassa. Alunperin meidän piti tehdä aurinkoinen merenjää-kävely, mutta todellisuudessa lenkki muuttuikin jäätävän harmaaksi Töölönranta-lenkiksi kera tihkuttavan lumisateen. Auringosta ei ollut enää tietoakaan. Paitsi seura oli hyvinkin aurinkoista.
Arki alkoi tänään yhtä harmaasti kuin sääkin. Aikaisella herätyksellä ja kaaottisella pyykkivuorella ja sitä seuranneella pyykkivuorolla. Kohta pitäisi ryhdistäytyä salille, luennolle ja illalla meille tulee ihana kummityttö kyläilemään vanhempineen. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti