maanantai 20. helmikuuta 2012

Kahvilla Karusellissa

Viikonlopun kunniaksi hilpastiin serkun kanssa kahville Karuselliin ja Kaivarin kanuuna- kirpparille. Serkkuni on minulle kuin sisko. Olemme kummatkin vannoutuneita kirppisfaneja. Tämänkertainen saalis oli kuitenkin olematon.

Päälle laitoin viimeviikonloppuisen kirppissaaliin, neulemekon joka maksoi 1e ! Sekä kirpparilta löytämäni upouuden palmikko-tuubihuibin. Sillä taisi olla hintaa huimat 3e.

Onneksi kahvit Karusellin takan ääressä ja parin tunnin pölinät korvasivat menetetyn materian. Itse testasin Maya kaakaota johon tuli kanelia ja chiliä. Ihan jees. Tosin kummankin meistä juomat olivat haaleita. Pienenä miinuksena oli myös viereisessä pöydässä istunut kolmekymppinen pariskunta, joka ei saanut kieliä irti toistensa kurkuista. Vaikka en antanutkaan katseen (juurikaan) harhailla heidän pöytäänsä, emme voineet kuitenkaan välttyä äänitehosteilta.


Serkkuni oli kuulemma niin väsyneen näköinen kuvissa, etten saanut julkaista niitä nyt blogissa. Mun silmissä hän on kuitenkin aina edustavan näköinen! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti