torstai 13. syyskuuta 2012

Terveisiä maatilatorilta

Käytettiin M:n kanssa viimeinen käyttämätön häälahja ja haettiin Kluuvin Maatilatorilta vähän elämän eliksiiriä. Matkaan tarttui Variksenmarja - ja lakkahilloketta, kotijuustoa, luomu kauraa ja mannaa puuronkeittotarpeiksi sekä kuusenkerkkä kuohujuomaa ja kotimaiset saunajuomat, Lempi-Puolukka ja Laiska-Jaakko.Kotijuusto ( so called narskujuusto)ja lakkahilloke hävisivät jo saman illan aikana.

Steppasimme pitkään Maatilatorin käytävillä emmekä osanneet päättää mitä matkaan tarttuisi, sillä kaikki oli ihan hillittömän kallista! Naureskelimme itseksemme, että onneksi emme ole mitään todellisiä ituhippiäisiä, sillä silloin tulisi elämä kyllä tosi tyyriiksi! Olisi ihana suosia kotimaista, luomua ja lähiruokaa, mutta opiskelijabudjetilla se on kyllä aivan mahdotonta! (Ellei sitten vetäisi LUOMU kaurapuuroa 24/7 vaan sen takia, että se on LUOMUA.)

Minä pyöräilin onnellisena ison kassin kanssa kotiin ja heitin kohtuu tyylikkäät flipat keskellä Kaisaniemen puistoa, koska olin valinnut hieman kyseenalaiset pyöräilykengät. M oli jo töissä ja säästyi näkemästä sitä hilpeyttä. Hauskinta siinä oli kuitenkin se, että vaikka lasipullot pyörivät pitkin permantoa ja hiutaleet lepäsivät ties missä, mulla oli laukussa muuta hieman arkaluontoisempaa sisältöä, jonka konttaamalla keräsin äkkiä pois ennenkuin kukaan ehti tulla auttamaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Polvet vähän naarmulla, mutta pahimman kolhasun sai vain ylpeys :D Siinä sitten hieman oikaisin hameen helmaa, joka oli jo sallimattomissa ulottuvuuksissa ja jatkoin matkaa.

Saunassa maisteltiin Teerenpelin panimon siideri ja olut ja kyllä suu venähti hymylle. Tykkäsin ihan tosi paljon tosta puolukkaisiideristä, vaikka en mikään siidereiden suuri ystävä olekaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti