torstai 27. syyskuuta 2012

Pekoni-juusto-papu salaatti

Tässä taas yksi vähän erilainen salaatti-resepti teille joilta alkaa kanasalaatit ja muut tavanomaiset bravudit tulla jo korvista ulos.Tai siis enhän mä tiedä, mitkä teidän bravudeja on, mutta itse olen mielikuvituksettomuuden hetkinä turvautunut vähän liian usein kanasalaatteihin ja oivaltanut vasta kanan etoessa, että on sitä elämää kanatarhan ulkopuolellakin.

Tähän salaattiin tuli pekonia, vihreitä papuja, perus salaatti-pohja ja juustokuutioita. Vetelin juustopalat vaan ihan kilon kimpaleesta pikku kuutioiksi. Muutama pieni kuutio päärynää sekaan ja maha kiittää. Pikkusen erilaista, mutta hyvää. Jopa mösjöö suostui syömään papuja tässä olomuodossa kun ne oli pekonilla peitetty.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti