sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kakku-gallerian kakkubrunssi

Takana oli vähän stressaava, alakuloinen ja liian työtäyteinen viikko. Lauantain kakkubrunssi ja tyttöjen näkeminen pelasti kyllä koko viikon! Aamulla nousimme aikaisin ja olimme N:n kanssa kirppariturneella. Yhdeksitoista suuntasimme Freda 40:een Kakkugallerian kakkubrunssille. N:llä oli ollut juuri synttärit ja ostimme C:n kanssa brunssin hänelle lahjaksi. 

Kas kummaa, brunssiväki oli enimmäkseen naispainotteista ;) Mukava myyjä selitti brunssin periaatteet ja esitteli meille valtaisan kakkutarjonnan. Sitten alkoi urakka.
 Ennätimme maistaa muunmuassa suklaabrownieita, passion juustokakkua, saksanpähkinä-maitosuklaakakkua, sacherkakkua, juustokakkua, vadelma-mansikka-valkosuklaa kakkua, sitruuna-marenkikakkua, mustaherukka-suklaakakkua, mango-valkosuklaa leivoksia, mustikka tartaria, sekä tyrni-maitosuklaa juustokakkua. Viimeinen jäi ehkä kaikkein mieleenpainuvimpana kutkuttamaan kielen päälle. Sopivasti makeutta, happoa ja suklaan pehmeyttä. Mikään kakuista ei tietenkään ollut pahaa, mutta muutamasta kakusta riitti tämä ensikosketus.


Tässä voitte havaita empiirisen kakkukokeen lopputuloksen. Toivottavasti kakkuähky karkottaisi edes hetkeksi makeanhimon.Kakku-gallerian kattoa koristi ihana  maalaus: Viimeiseksi sanaksi on suudelma paras.

1 kommentti:

  1. Täällä pitäisi kyllä päästä käymään! Kuulostaa ja näyttää todella herkulliselta. :) Täytyy laitaa tämä herkuttelupaikka nyt heti muistiin.

    Kannattaa muuten ehdottomasti käydä joskus myös Chjokon suklaabrunssilla, sielläkin saa makeaa vaikka kuinka paljon! Olen tehnyt Chjokosta myös postauksen: http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2012/05/11/suklaabrunssi-chjoko-hki/

    VastaaPoista