torstai 6. syyskuuta 2012

Pop-up kahvila & jopo-turnee

Vuokrattiin tässä muutama päivä sitten mun veljien kanssa jopot! Skattalle on perustettu kesän ajaksi pop-up desing kauppa jonka yhteydessä on myös kahvila. Kuulin yhdeltä kaverilta, että siellä vuokrattaisiin jopoja 1e/3h!

Pyöriä ei juuri sillä hetkellä ollut vapaana, joten me jouduttiin venailemaan tunnin verran kahvilassa. Se ei kuitenkaan ollut ongelma, sillä paikka oli ihanan viihtyisä ja katseltavaa riitti. Paikka on pystyssä syyskuun loppuun asti, joten suosittelen pistäytymään jos teillä on aikaa.
Ajeltiin pitkin poikin kaupunkia, haettiin Helsingin jäätelötehtaalta Helsingin isoimmat jäätelöpallot ja nautittiin kesän viimeisistä lämpimistä päivistä. En voinut olla olematta hieman vahingoniloinen, kun veljeni joutui ottamaan kanssa vaaleanpunaisen pyörän muiden ollessa vuokralla :D
Tarkoitus oli käydä pelaamassa minigolffiakin, mutta kruisailu oli niin kivaa, että päätimme vaan käyttää ajan pyöräilyyn.
 

M: oli tämän viikon Hollannissa, joten olin riemuissani saadessani veljet yökylään. (Ei tarvinnut nukkua enää vasara yöpöydällä ja tarkistaa kaikkia sägyn alusia ja suihkuverhoja käydessä nukkumaan.) Kokkailtiin illalla vähän tortilloja ja vedettiin leffamaratoni joka loppui vasta myöhään yöllä. Ihanaa tajuta olevansa sellaisessa iässä, että veljien kanssa voi jakaa monenlaisia juttuja, reissata, keskustella vakavia ja vaan hengailla sen sijaan, että elämä olisi yhtä painia ja tappelua, hampaiden upottamista toisen käsivarsiin ja syljen venytystä.(On se tosin edelleen toisinaan myös sitäkin! :D)1 kommentti:

  1. Hei, kävin tuolla Tulli ja Pakkahuoneella toissa päivänä sillä se on HDW'in yksi päätapahtumapaikoista. Olin ollut ilmiesesti hieman innokas näiden HDW tapahtumien suhteen, sillä luulin sen olevan jo auki. Mietin mielessäni kun seikkailin siellä remppamiehin seassa, että miten tilanne voi olla avajaispäivänä tällainen. Olin siis pöyristynyt, kunnes rakkaani tokaisee, "hei, tää aukee vasta ensi viikolla" :D

    VastaaPoista