maanantai 23. heinäkuuta 2012

Lammassaari

Yksi (erittäin harvoista!)lomapäivistä vietettiin pyöräillen kuin hullut ympäri kaupunkia. Yritettiin ahmia mahdollisimman suuri pala kesäistä Helsinkiä ja aurinkoa yhden päivän aikana.

Kaikki tämä tapahtui tosin sillä seurauksella, että paloin tosi pahasti. Oli niin  tuulinen päivä ja olin kokoajan ihan kananlihalla, että käry kävi oikein kunnolla. En ole palanut niin pahasti edes Afrikassa tai Aasiassa ollessani :( Illan ruoskin itseäni lukemalla muutaman tunnin ajan ihosyöpäsivustoja ja vannomalla itku kurkussa, että tämä oli viimeinen kerta kun tyhmästä päästä saa kärsiä koko kroppa. Ja M, joka joutui kuuntelemaan mun valitusvirsiä.
Lammassaari oli ihanan vehreä. Paikoin tuntui kun olisi ollut jossakin ihan muualla kuin Helsingissä. Suosittelen lämpimästi käymään siellä. Kosteuden vuoksi siellä kukki myös jos jonkinlaiset kukat!


Eväinä meillä oli maalais-kanasalaattia ja krutonkeja. Vedettiin salaatit poskeen ja lähdettiin kahville (eli Kokikselle) puu-Vallilaan. Hypittiin vähän kallioilla joista näkyi koko ihana puutaloalue ja päädyttiin sympaattisen baarin terassille hörppäämään kylmää. Sitten äkkiä kotiin suihkuun ja vaihtamaan vaatetta ja illaksi mustikkamaalle yhen M:n kaverin kanssa vielä ottamaan aurinkoa ja makoilemaan kallioille.


1 kommentti:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista