maanantai 30. heinäkuuta 2012

Häissä

Nämä häätunnelmat ovat itseasiassa jo parin viikon takaa. En vain ennättänyt silloin päivitellä blogia.
Saimme olla todistamassa ihanan pariskunnan kesähäitä Vantaan Pyhän Laurin kirkossa ja sen jälkeen railakkaissa juhlissa Porvoon lähettyvillä. Rakastan häitä! Nämä häät olivat toiset kesän seitsemistä häistä, joten hääsesonki ei ole aivan vielä ohitse...


Morsian oli kuin kukka ja sulhanen edustava myös, kuten aina. En valitettavasti uskalla kuitenkaan lisätä heistä lähikuvia, kun en voi kysyä siihen heidän lupaansa. Tai voisin, mutta en halua häiritä heidän honeymooniansa asialla :DViimeisessä kuvassa pääsimme sulhasen isän kainaloon. (Eikä kuvan ottaminen hänellekkään kovin vastenmielistä ollut ;) Aivan mahtava espanjalainen veijari, jota koko juhlakansa taisi rakastaa...Samoin hänen ruokiaan.

Juhlat jatkuivat hyvin railakkaissa tunnelmissa yömyöhääna asti, ja viimeiset jatkot päättyivät vasta aamulla viiden aikaan kun kävelime M:n kanssa suloisessa aamunsarastuksessa pitkin Helsingin hiljaisia katuja kotiin. Ihana päivä! Eläköön nuori rakkaus!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, huikean hyvä fiilis tuli näistä; tässä ensi viikonlopun häitä (siskopuolen) odotellessa ^^

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu! Häät on kyllä aina ihania, mutta aivan eriotyisesti silloin kun ne on läheisten ystävien tai sisarusten tms häitä. Ihania häitä (ja toivottavasti myös säitä) teidän perheen tuleviin häihin!

    VastaaPoista