keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Koffarin "iltapala"

Niinkuin tässä tannoin jo hehkuttelin, kesässä on kyllä niin upeaa se, että iltaa voi jatkaa myöhäänkin vaikka varsinaista lomaa ei olisi. Päivät tuntuvat pidemmiltä (yöt tosin myös lyhemmiltä :D) kun saa aikaiseksi tehdä vielä jotakin kivaa työpäivän jälkeenkin.

Olin iltavuorossa ja kotiuduin vasta puoli seitsemän aikoihin, mutta päätettiin vielä lähteä tyttöjen kanssa "iltapalalle" Koffarin puistoon. Noh, normaali iltapalavalikoimaan tosin harvoin kuuluu skumppa, sushi ja suklaakonvehdit. Mutta kesällä sekin on mahdollista ;)

Normaalisti ollaan aina suosittu Annankadun Sushibaaria, jonka voittanutta ei vielä Helsingistä ole löytynyt. Siellä oli kuitenkin tälläkertaa kova ruuhka ja take away- annoksiakin olisi pitänyt tulla noutamaan vasta reilun puolentunnin päästä. Suuntasimme Roballe jonne oli avattu jokin uusi Sushipaikka. Sushi oli ihan ok, mutta hinta-laatusuhde ei kyllä vedellyt lainkaan vertoja Annankadun paikalle.

C haki käsintehnyt suklaakonvehdit Stockalta ja kuten arvata saattaa - ne nyt eivät petä koskaan! Onneksi ne eivät ole edullisempia, muuten allekirjoittanut vierailisi siellä varmaankin harva se päivä.

Rakastan Bulevardia ja välillä tulen onnelliseksi vain siitä, että voin ajaa sen läpi töihin tai kävellä kaupunkikierroksen jälkeen Bulevardin kautta kotiin. Se on vain niin kaunis! Vanhojen talojen ja lehmuskujan tuoma tunnelma on valloittava. Bulevardilla voi hetken kuvitella olevansa Pariisissa tai muualla etelä-Euroopassa (ennen kuin huristelee ratikalla Kallioon ja muistaa taas todellakin olevansa Suomessa). Asuin ennen Albertinkadulla, melkein Bulevardin kulmauksessa, mutta ei sitä silloin osannut arvostaa samoin kuin nyt.  

2 kommenttia:

  1. Vau mitkä eväät teillä oli mukana! Sushit näyttivät ihanilta.

    -Heidi
    http://tiskivuorenemanta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Munkin piti tulla kehumaan noita eväitä. Nams sushia ja ihanan näköisiä jälkkäreitäkin! :) Eikä vaatteistakaan voi muuta sanoa kuin vau. :)

    VastaaPoista