maanantai 19. maaliskuuta 2012

Vuohenjuustopastaa Spagheterian tyyliin

Rakastan pastaa. Sillä ei nyt tässä tapauksessa ole mitään väliä onko se terveellistä vai ei - se on vain n-i-i-n hyvää. Spagheteriasta saa edullisia peruspastoja ja silloin kun yliopiston Unicafe ei oikein tarjoa parastaan, suunta on usein vaihtunut Aikatalon Spagheteriaan. Yhtä hairahduskertaa lukuunottamatta olen aina ottanut saman pastan. Grillatut vihannekset vuohenjuustolla. 

Eilen kokeilin samaa kotona ja yllätyksekseni siitä tuli todella samankaltaista! Kaikenlisäksi ruoka valmistui nopskaa, joten sopii kiireiseen ruuanlaittoonkin. 

Wokkasin pannulla paprikaa, kesäkurpitsaa,tuoreita herkkusieniä, sipulia ja punasipulia. Lisäsin mausteeksi runsaasti mustapippuria ja hieman valkopippuria, valkosipulia ja sitruunamehua. Keitin pastan, sekoitin ainekset keskenään ja  lopuksi paahdoin tulikuumalla pannulla vuohenjuustokiekot annoksen päälle. Hujautin myös tuhdin annoksen parmesania sekaan. Suosittelen!

1 kommentti:

  1. Näyttää kyllä hyvältä, nam:) Juu Unicafe ei todellakaan aina tarjoa niitä makuelämyksiä, itse en edes käy enää Unicafessa syömässä (Portsussa), mutta pitää käydä testaamassa sitä pastaa siellä Aikatalossa ;D

    http://manifest2materialism.blogspot.com

    VastaaPoista