sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Leideilyä Herttoniemessä

Töölö Foreverin kuukausi kului vauhdilla ja nostikin viikottaisen kuntoilun määrää aika reippaasti. Noh, kai se on helppoa jos lähtötaso on melkein nolla. Seuraavaksi kokeilussa oli 2 viikkoa Ladyline Herttoniemi. Mä oon jotenkin saanut sellaisen kuvan, että noi Ladylinet on enimmäkseen sellaisia "mammasaleja" mieskammoisille tätsyille, mutta Herttoniemen piste oli TODELLA positiivinen yllätys!  Tehdasmainen miliö loi hauskaa tunnelmaa, miesten puuttuminen katukuvasta toi tietynlaista levollisuutta, plussana valtavat ryhmäliikuntatilat isoine screeneineen sekä ihana rentoutumishuone kera hierovien tuolien ja takan! I like.

Paluu arkeen ja omalle salille on kuitenkin koittanut ja Forever ja Töölö jäävät ainakin toistaiseksi pois kuvioista. Eniten jään kaipaamaan mun treeniseuraa. En tiedä miten jaksan taas jatkossa raahautua omalle salille kun joudun menemään sinne yksin. Ainakin keksin varmasti kaikki mahdolliset verukkeet ja selittelen itselleni jos jonkinmoisia stooreja välttääkseni kuntoilun. 


                       
       

                     


PS. 
Me Naiset -lehdessä oli tutkimus, jonka mukaan:
22 % laihtuisi mieluiten rakastumalla ja 16 % luottaa karppaukseen. Enemmistö eli 62 % tietää, että laihdutuskeinoista pätevin on ‘vähemmän mättöä, enemmän liikuntaa’.” ;)

1 kommentti:

  1. itse olen jättänyt herkut pois ja keskittynyt syömään terveellisesti. kun iskee makeanhimo, ostan viinirypäleitä ja kiiviä ja sekoitan ne turkkilaiseen jogurttiin, yam! :P

    xx H

    p.s jos tykkäät mm. diy projekteista sekä muodista, kurkista mun muotiblogiin, SearchingforLBD.blogspot.com :)

    VastaaPoista