keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Juhannus saaressa

Vietettiin juhannus jo toista kertaa Saimaan saaressa. Meillä ei ole omaa mökkiä, joten olimme innoissamme päästessämme nauttimaan mökkeilystä hyvällä porukalla saareen. Reissuun meitä lähti 8 henkeä.

Liikkelle lähdettiin tietenkin pahimpaan mahdolliseen ruuhka-aikaan, aatonaattona klo 16 ! Noh, mateleva ruuhka mahdollisti sen, että pystyimme sumplimaan listaa viikonlopun ruokaostoksista. Ajeltiin motaria rinnakkain - 10km/h vauhdilla ja suunniteltiin juhannuksen menu samalla kasaan (sekä myös sen, että matkalla pysähdyttiin jätskitauolle, jeee!!)


Juhannuksen sää oli mahtava ja siitä otettiin kyllä kaikki ilo irti. Jotenkin tuntuu, että juhannuksen sadesäät ovat jo vakiokalustoa, mutta tämän juhannuksen sää kyllä yllätti iloisesti!

Juhannus 2012 koostui ruuhkista, vehreistä maisemista, hyvästä ruuasta, kukkaseppeleistä, souturetkistä, muurikkaletuista, saunomisesta, ystävistä,grillauksesta, viinistä, käärmebongauksista, kokosta, metsäretkistä, uimisesta, yrteistä leivän päällä ja ihanista itsetehdyistä hilloista, hyttysen puremista, kalliolla köllöttelystä, aaltojen liplatuksesta, mökin tuoksusta, auringosta, auringosta ja vielä kerran auringosta.
(Kuva: Marjukka)
(Kuva:Marjukka)


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanalta näyttää juhannus näiden kuvien läpi ja erityisen sulattava on tuo seppelekuva, MIKÄ KAUNOTAR! :)

    http://poptartdame.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Toi seppelekuva on ihan mieletön! Niin kaunis kun olla ja voi :) Profiiliin naps! ;)

    S

    VastaaPoista