sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lördag

Eilen oli kylläihan huippu päivä! Kaikki tapahtui aika sponttaanisti (mikä on mulle valitettavan harvinaista) ja oli ihanan kesäinen fiilis. Aamulla käytiin syömässä Brunssi M:n ja M:n kaverin kanssa Punavuoressa, Crustumissa. Se on sellainen pieni saksalainen leipomo, joka on erityisesti erikoistunut leipiin. Brunssi oli hyvä. En voi kerskailla sen ylenpalttisilla tarjoiluvaihtoehdoilla, mutta kaikki mitä siellä oli - oli erittäin maukasta ja laadukasta. Etenkin leikkelevalikoima oli tosi hyvä! Miinuksena oli köyhä jälkiruokavalikoima, vaikka leipomon tiskillä oli myynnissä mitä ihanempia herkkuja. Brunssilla selvisi kyllä aivan iltaan asti.
Sää oli mitä mahtavin ja kävimme kurkistamassa Ravintolapäivän ideoihin ja tarjoiluihin.Erityisesti mieleen jäi Vanhan kirkon puiston Cup cake corner. Vau mitä taidetta!  Ensi kerralla on kyllä pakko lähteä matkaan tyhjällä mahalla ja pyörien kanssa. Niin päivästä saisi eniten irti.

Kokoonnuimme Pengerkadun kisastudioon katsomaan Suomi-Venäjä pelin (kiitos vaan jälleen kerran kisastudion isännät ja emännät, Samuli ja Emmi!) Pelin jälkeen fiilis ei arvatenkaan ollut kovin korkealla. Lähdettiin talsimaan kotia kohden, matkalla törmättiin pariin kaveriin ja lähdettiinkin nauttimaan auringosta Kallio Kukkii tapahtumaan (jestas mitä hippiväkeä puisto oli tulvillaan. Semi ahdistavaa). Haettiin kiinalaista ja kylmät juomat mukaan ja mentiin pelailemaan Katri Valan puistoon. Oli aivan ihanan lämmintä! Sieltä matka jatkui porukalla alakerran baariin katsomaan vielä Bayern München – Chelsea pelin. Huippu päivä ja huippuja ihmisiä, mukaanlukien kaksi uutta tuttavuutta :)
1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! :) Lueskelin eräästä toisestakin blogista ravintolapäivästä, on se kyllä hauska keksintö. ^^

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista