lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tokyo 55

Perjantain kunniaksi iskin muutaman rullan päähän. Kokeilin hiuspintaa silottavaa sprayta joka toimi silmänräpäyksen aikaa. Kotona ne näyttivät vielä tältä, mutta kun pääsin muutaman kilometrin matkan Töölöön, olin jo entinen, vanha takkutukka, epäämääräisine laineineen, kasa lakkaa kovettuneena latvoihin.







 Suuret Sushin ystävät kokoontui taas yhteen ja tälläkertaa päätettin kokeilla Tokyo 55:sta meidän kantapaikka Sushibarin sijaan. Hetkellisesti ikävöin Sushibarin hinta-laatu suhdetta ja urbaania tunnelmaa, mutta Tokyo 55 oli tyylikäs ja raaka-aineet tuoreita ja maukkaita. Hinta kirpasi vähän kukkaroa. Enkä voi väittää olleeni täynnä jättäessämme Tokyo 55:n taaksemme.



Kolmen naisen ollessa liikkeellä, pelkkä suolainen ei riitä. Kaikkien makeahammasta alkoi kolottamaan ja pian löysimme itsemme Aleksanterin Cafe Fazerilta. Pöytään kiikutettiin Irish Coffeet, chilisuklaa-kakkua ja Sacher-kakkua josta Caron Chili-suklaakakku veti kyllä kirkkaimmin voiton. Onenksi Cari ei jaksanut kaikkea ja munkin lusikka sai käydä vähän kuokkavieraissa.

Vaikka olisi kuinka väynyt kuluneesta viikosta tai vaikka olisi minkälaisia murheita tahansa, lähes mikään ei kyllä voita tyttöjeniltaa parhaiden "analyysien" kera. Näiden neitien kanssa on aina hyvä olla. Kiitos tytöt.



Tokyo 55:ssa on arkisin myös Sushibuffetti ja lauantaisin Sushibrunssi. Ensimmäiseen syttyisin hyvinkin mielelläni, mutta jälkimmäinen vähän arveluttaa. Missä lukijat teidän lempi sushipaikkanne ovat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti