Illalla saatiin ihania vieraita straight from Herttoniemen ranta. Jännitti tehdä ruokaa, kun kyseessä oli sellaiset gourmet-herkutttelijat ja kulinaristikokit, että on pitänyt nostaa jo monta kertaa hattua minkälaisia herkkuja he ovat saaneet aikaiseksi. Asiassa on se etu, että Caron takia olen jo monta reseptiä rikkaampi...ja kiloa painavempi :D
Päädyin tekemään savulohitahnaa saaristolaisleivällä,
parmesan-suppilovahvero-risottoa, bruschettoja sekä pestolla, fetalla ja
aurinkokuivatulla tomaatilla täytettyjä kanafileitä. Jälkkäriksi oli New
York cheesecakea mustaherukkahyytelöllä. Meidän vierailevat isännät ja
emännät toi pöytään ihanaa, pirskahtelevaa, puolikuivaa, luomuviiniä,
saksalaista Hedgerowta. Postailen reseptit tänne vaikka huomenissa.
Tällä kertaa
isäntiä ja emäntiä olikin tuplamäärä, kun perustettiin joukkueet ja
pelailtiin Isännät&emännät peliä. Robin valitsi luonnollisesti
miesten joukkueen.
Hei lukijat, onko teillä joitakin takuuvarmoja bravudi-reseptejä tai luottoruokia joihin voi aina luottaa tai joita erityisesti tykkäätte kokata?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti