perjantai 7. syyskuuta 2012

Häähumua

Toissa viikonloppuna olin yksissä kesän seitsemistä häistä joita juhlittiin ravintola Sipulin talvipuutarhassa. En ole koskaan ollut esteettisesti niin kauniisti järjestetyissä häissä kun S&V:N hät olivat! Kaikki pienet yksityiskohdatkin olivat viimeisen päälle mietitty ja toteutettu! Häiden estettiseen(kin) puoleen oli panostettu valtavasti ja se näkyi kaikkialla!















Osallistuimme häälahjaan jossa hankimme hääparille photoboothin, eli Kuvaimen, joka kuvasi häävieraat tyylikkäästi, mutta hauskasti. Ideana oli, että kukin häävieras tai porukka sai ikuistaa itsensä hassut vermeet päällä ja jättää sitten terveisensä ja kuvansa postikortin muodossa hääparille. Kuvaimen löydät Facebookista osoitteesta http://www.facebook.com/kuvain Heitä voi tilata erilaisiin juhliin tai tapahtumiin, suosittelen!




Häissä yleisestä kuvauksesta vastasi Samuel Taipale & company ja vaikka en olekkaan vielä nähnyt kuvia, olen varma siitä, että ne ovat jälleen kerran upeita! Kurkatkaa poppoon sivut. Ihan mielettömiä kuvia ja videoita! Osoite on: http://heartvisuals.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti