tiistai 8. toukokuuta 2012

Good life coffee

Aamupäivä starttasi unicafe lounaalla TEAK:SSA ja sen jälkeen suuntasimme innolla Kolmannelle linjalle avattuun Good life coffee - kahvilaan. Talsin kahvilan ohi aina lenkille ja töihin, mutta kesti muutaman viikon ennenkuin pääsin sisälle asti. 


Kahvila on pieni, hauskan retro ja mukavalla tavalla Kalliolainen. Siinä jäälattea (3,5e) siemaillessamme ja ohikulkevia ihmisiä tuijotellessa mietin samalla, että vaikka se veikin melkein kokonaisen vuoden, musta on ehkä nyt tullut Kalliolainen. Pidän Kalliosta sittenkin.










Kahvilan perustaja on vuoden barista 2011. Jos arvostaa hyvää kahvia, uskaltautuu Kallion kujille ja kahvihammasta kolottaa, kannattaa käydä tsekkaamassa paikka.Osoite on Kolmas linja 17.   Kahvila on arkisin auki 07:45-18:00  ja lauantaisin 10:00-16:00.






Loppupäivä jatkui vähemmän hehkeästi Freundin seurassa - Kallion kirjaston lukusalissa. Psykoanalyysia kauniina kevätpäivänä, mikäs sen ihanempaa. Not.

Illalla testasin vielä Töölö Foreverin Gymstick tunnin. Se oli ihan hauska. Syke ei noussut, mutta koko kropan lihasryhmät käytiin huolella läpi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti